torsdag 7. oktober 2010

Frihet til å skape god stemning


Kjøkkenet mitt er et sted jeg tilbringer mye tid. Her lages det mat og det fleste måltider blir spist her. Det er også et fint sted å sitte å lese avisen og kose seg med noe godt i koppen. Kjøkkenet har jeg alltid vært et sted jeg har forbundet med varme, hygge og trygghet. Da jeg var liten var jeg vant med at mamma (som er kokk) disket opp med de herligste retter og bakverk, kjøkkenet var et med.. ja.. god stemning. Nå som jeg er voksen og eier mitt eget kjøkken vil jeg prøve å gjenskape den gode stemningen som jeg husker fra barndommen ved først og fremst å skape en koselig kjøkkenkrok. Jeg begynner å bli ganske fornøyd med kjøkkenet mitt og spesielt med det vakre klaffebordet jeg har fått av foreldrene mine, som selvfølgelig stod i deres kjøkken når jeg bodde hjemme. Talerkenhyllen er jeg også veldig fornøyd med, jeg hadde leitet lenge etter en slik helt til jeg fant denne på http://www.lobelia.no/.

Å skape god stemning i hjemmet er viktig og jeg oppfordrer alle andre til å gjøre det samme. Velg møbler med omhu og ikke minst med hjertet og du vil få et vakkert hjem med ikke minst.. ja.. god stemning.

3 kommentarer:

 1. Koselig, Monica :) Likte veldig godt den tallerkenhyllen, vurderer å skaffe oss en sånn en.

  SvarSlett
 2. Alle rommene dine er koselig!!

  PS! Bilde av koppen din på bloggen min!

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Ja du bør skaffe deg en fin tallerkenhylle Camilla, i den kan du vise frem vakre tallerkener som er arvet eller loppisfunn;)

  Ja har sett koppen Sissel, gleder meg til den kommer i hus, tror den skal få en plass på tallerkenhyllen faktisk;)
  Forelsket meg helt i de fantastiske vimplene du har laget til kjøkkenet, kjempefine!!

  SvarSlett