mandag 30. juli 2012

Frihet til å snekre

Jehoo drømme møblene er på plass!
I ferien har jeg og pappa (mest pappa) snekret nye møbler til altanen mens vi var på hytten. Jeg har lenge stusset på hvordan type møbler jeg ville ha der ute, men så så jeg et bilde av en møbelgruppe i noe reklame jeg fikk i posten. Den bestod av bord og to benker som kunne skyves inn under bordet, perfekt for en liten altan, men den var ganske dyr så jeg fant ut at det kanskje var mulig å lage noe lignende selv.


Jeg viste bildet til pappa og han mente at det skulle ikke være så vanskelig å snekre i hop noe.
Siden mamma og pappa hadde nettopp laget ny terrasse hjemme og byttet ut den gamle trappen med nye terrassebord var det masse gamle terrassebord til overs som ikke skulle brukes til noe. Så de ble fraktet ut til hytten og ble til nye møbler til altanen min.Pappa har også slipt og malt de hvite:)
Pappa må være verdens beste Pappa!I går kom de på plass og i dag har jeg spist frokost på altanen, jeg sitter også her ute i skrivende stund og blogger:)Endelig kan vi grille og spise på altanen vår, og vi gleder oss til å bruke den mye. Siden den er innglasset så kan vi sitte her i allslags vær.Ikke verst for å være helt gratis eller hva?
Blir sikkert mye stæsjing og dilling her ute fremover;)

Som sikkert flere andre er jeg også blitt hektet på instagram! Om du vil kikke på bildene mine kan dere følge meg på Monicamoc 


Ha en fin uke folkens
klem Monica.

2 kommentarer:

  1. Pappaen din er ikke bare snill, men flink er han også :D Ble kjempefint!!!
    Klem fra Milla

    SvarSlett
  2. så skikkelig bra ut det der :) June

    SvarSlett