fredag 27. juli 2012

Frihet i ferien

Hei igjen!
Ja nå er det en god stund siden sist jeg hadde et innlegg. Det ikke fordi jeg ikke har noe å blogge om, men rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid i det siste. 
Hele juni var preget av eksamener i hopetall og de var ikke lett, men jeg klarte meg fint:)
Juli startet med en liten reise til Sogn og Fjordane for å være med i mitt nydelige gudbarn Fenris sin navnefest og rett derfra til Rogaland for å være med i min venninne Elin sitt fantastiske bryllup.
Så har det vært hyttetur på min familie sin hytte i Øygarden og deretter har vi vært på Askøy hos min kjæres besteforeldre og nå er vi endelig hjemme!
Men vi har kost oss masse og slappet av og er nå proppfulle av energi alle sammen så da blir det brukt tid på lek med Leon, fiksing i heimen og blogging.


Husker dere Dixie vesken fra forrige innlegg? Den ble dessverre ødelagt i reimen og måtte leveres tilbake. Til min store fortvilelse kunne den ikke fikses og den modellen jeg hadde har gått ut av produksjon. Så jeg fikk beskjed om å velge meg en ny eller å få pengene tilbake.
Etter mye om og men falt valget på vesken på bildet over.. Jeg var ikke helt overbevist siden denne hadde en lysere farge enn den forrige, men jeg er sikker på at jeg vil bli minst like(eller mer) glad i den som i den opprinnelige vesken


Så fikk jeg endelig fikset meg ny mobil i dag! Etter mye kikking på nett så falt valget på denne:               Sony Xperia S
Foreløpig er jeg kjempefornøyd, og tanken på at jeg alltid har med meg et supert kamera med hele 12 megapixler er litt deilig, da slipper jeg å tenke på å ha kamera i vesken hele veien.

Nå er det helg og jeg har en kald pils i neven i skrivende stund, deilig!
God helg, vi blogges.
Klem Monica

1 kommentar:

  1. Den vesken var fiiin! :) Vet du om de har flere igjen der du kjøpte den? Kanskje jeg kan få dem til å sende... Evt vet du hva modellen heter?
    Mvh Stine

    SvarSlett