søndag 11. august 2013

Frihet og feriesammendrag


Da er vi kommet til den aller siste dagen av sommerferien... Da er det på sin plass med et lite sammendrag av hvordan ferien har vært for oss. Det har vært en fin ferie, med fine opplevelser, men nå er det på tide å komme inn i rutiner igjen og fullføre siste året på tannpleierstudiet.

I år var vi så lei av regn og dårlig vær her i Bergen at vi satte snuten sørover til Mandal og hytten til tante og onkel i Lundevik.Hytten har en fantastisk sjø-utsikt hvor vi kunne sitte å se på båter tøffe forbi om dagen og månen speile seg i sjøen om natten.
Vi var mye på fine båtturer og det ble også selvsagt litt bading også. Leon er veldig glad i å bade og storkoste seg på stranden.

Er man på sørlandet så er det jo også obligatorisk å ta turen til Dyreparken i Kristiansand.For meg personlig var det apene som var høydepunktet, de er så fascinerende og menneskeaktig.
For Leon var det vel mest tømmerrennet og badelandet som var mest gøy, og sjørøver opplegget da selvsagt.Vi var også heldig å få med oss en forestilling i Kardemommeby, det var veldig spennende når det brant i Tobias sitt tårn. Det vekket selvsagt mange barneminner for meg å se røverne og tante Sofie.

Så forlot vi sørlandet og satte nesen hjemover igjen med et stopp på Langedrag på veien. Her var det virkelig fint. Leon falt pladask for en liten "Bambi" som var veldig tam, og ville gjerne ha han med hjem å ha som kjæledyr.


De hadde litt av noen okser der med digre horn, Leon dristet seg til å klappe på de.


Etter dager med mye bilkjøring gikk turen til hytten i Øygarden og en litt mer avslappende tilværelse.
Det er som om det er obligatorisk å fotografere solnedgangene på hytten, det er akkurat som om himmelen er helt magisk der ute og byr på vakre farger og lys blant skyene.
Håper alle har hatt en fin ferie, nå er jeg i gang med å telle ned til juleferien siden det er neste ferie på kalenderen. 

Klem
Monica S.

1 kommentar:

  1. Hei på deg. Fant deg på instagram og måtte sjekke ut bloggen din :) Fine bilder du har tatt! Og veldig gøy at du har feriert i hjembyen min og mitt andre hjem; dyreparken. He-he. Vi er der titt og ofte ;-)

    Håper du får en fin tirsdag :)
    Klem fra Monica.

    SvarSlett