fredag 25. mars 2011

Frihet til å samle skatter

Forrige helg var jeg på loppemarked hvor mamma er vokst opp. Må si det er fryktelig lenge siden jeg var på loppemarked sist så jeg gledet meg kjempe mye. Jeg hadde jo på forhånd sett for meg at jeg ville finne masse som ville falle i smak så jeg tok ut masse penger i tilfelle. Men ting var jo så fryktelig billig at lommeboken var nesten like tykk da jeg gikk der i fra. Jeg hadde håpet på å finne noen gamle stoler som jeg eventuelt kunne ha malt og trykket om, men det fant jeg ikke. Men jeg gikk selvfølgelig ikke tomhendt hjem igjen.


Her er det jeg kom hjem igjen med; tre norgesglass, to bøker, en tinn øse fra 1704 og en liten sølvskje. Det hele kostet kr: 70,50,- så jeg var veldig fornøyd.
Men så var vi på en snarvisitt til tante Mali som bor der ute og da fikk jeg bursdagsgaven min på forskudd. Tante Mali er den jeg kjenner som er flinkest til å strikke, hun kan strikke nesten hva som helst og det mangler hverken på kreativitet eller produksjon. En av hennes mest populærere spesialiteter er øl-votten. Det er en vott sydd sammen med bunn i grepet så du kan holde en iskald øl uten at du fryser på hendene eller at den glir utav votten. Før jul ønsket jeg meg en lilla øl-vott, men jeg ville ha en venstre-vott i tillegg så det ble et vottepar.
Ønsket mitt ble oppfylt og jeg fikk votteparet som bursdagsgave, det er det eneste og mest sannsynlig siste øl-vott paret som er blitt produsert. Er ikke jeg heldig eller?

Her ser man litt bedre hvordan øl-votten funker, jeg hadde desverre ikke noe øl jeg kunne demonstrere med, men dere skjønner vel poenget.
Jeg må beklage at det har blitt så få innlegg i det siste, men sånn blir det når man er så opptatt med å være nyforelsket i tillegg til å ha en toåring som krever sitt. Så da er det ikke alltid tiden strekker til, men jeg lover å komme sterkt tilbake. Nå har jeg fått meg ny pc i tillegg så jeg vil nok bruke enhver unnskyldning for å bruke den.
God helg nye og gamle følgere!
Klem Monica

2 kommentarer:

 1. Gøy med loppemarked.
  Og skal si du var heldig som fikk så fine ølvotter.
  Ikke alltid så lett å få tiden til å strekke til i en hektisk hverdag, men får energi av å være nyforelsket da:)
  Kos deg.
  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 2. Ja det er kjempegøy når man finner noe fint! Ja de ølvottene er kjekk å ha og de blir nok innviet neste helg når jeg feirer bursdagen min og sikkert mye brukt i påsken:)
  Ja å være forelsket gjør at man føler seg uovervinnelig:)
  Klem

  SvarSlett