lørdag 26. mars 2011

Frihet er å være fri som fuglen.

Min kjære kusine Sissel er veldig kreativ av seg og nylig har hun startet produksjon av noen søte små fugler. Jeg syntes disse var så utrolig fine og ville prøve meg på de selv. Hun var så snill å låne meg Tilda boken som hun hadde oppskriften i så jeg kunne få tegne av mønsteret. Jeg har ikke sydd de i tilda-stoff, men i noen stoffer jeg hadde liggende. De som Sissel syr er enkeltvis med løkke til å henge på kvister eller kroker, men jeg valgte å lage en slags girlander av de til å henge på veggen. Resultatet ble ganske ok syns jeg.Alle fuglene ble dekorert med hver sin sløyfe i lilla.Ahh, i dag er det lørdag og denne dagen skal nytes hjemme i ro og mak med mine kjære. Solen skinner som bare det så det blir sikkert en tur ut og.
Ha en fortsatt fin helg alle sammen.
Klem Monica.

4 kommentarer:

 1. Kjempefine! Ikke dumt å ha de hengende slik som du har gjort det...

  Har du fortsatt lyst på fugler, nå som du har laget deg noen selv?

  Ha en fin kveld og kos deg med dine!

  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for det! Vil jo selvfølgelig ha fugler som du har laget, men trenger ikke så mange, tre-fire stykk hadde vært kos!

  Klem

  SvarSlett
 3. Søte fugler.
  Det ligger en award til deg inne hos meg.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Oj, her var det noen innlegg som jeg hadde gått glipp av.. Både øl-votte-paret til Mali, loppis-funn og de søteste tippene. Så nå har jeg virkelig kost meg;)
  Klem fra Milla

  SvarSlett