mandag 4. april 2011

Frihet til å eldes.

På søndag den 3. april fylte jeg 26 år. I den anledning ble det feiret både lørdag og søndag hvor både venner og familie ble invitert. Det ble en kjempekoselig feiring med fest på lørdag og kakebesøk på søndag. Og jeg var så heldig å få så mange flotte gaver at jeg ble helt stum. Jeg tenkte å dele noen av dem med dere.Jeg fikk to flotte bøker, Sjarmerende uterom fikk jeg av min ene tanten, hennes kjære og fetteren min. Den andre boken Gaver fra kjøkkenet fikk jeg av et vennerpar og denne boken vil nok glede både meg og andre som får smake på lekkerbisknene som den kan by på.
Av tante og onkel pluss kusine Sissel med familie fikk jeg dette utrolig søte kaffe latte settet fra Green Gate. Jeg hadde lattekopper fra GG på ønskelisten, men hadde ikke noe ønske om et spesielt mønster. Derfor ble jeg både overrasket og utrolig glad da jeg fikk det i dette mønsteret, det er jo bare sååååå MEG!


Av venneparet som jeg fikk bakeboken av, fikk jeg også denne vakre orkideeplanten med vanvittig mange knopper på så den vil nok se vakker ut på spisebordet i lang tid fremover.

Av svigermor, hennes mann og alle søsknene til min kjære Remi fikk jeg dette herlige kroppspleiesettet fra Body Shop, med kokos duft- den beste!!

Dette er bare et lite utdrag av alt jeg fikk for jeg fikk så mye fint og har ikke plass til å blogge om alt. Men jeg kan nevne at jeg blant annet fikk en god del filmer, alkoholholdige drikkevarer, bunadssølv, en vakker linduk, penger og gavekort som skal brukes til nye spisestuestoler.
Føler meg så heldig som har fått så mye fint, tusen takk alle sammen.

Ha en fin uke alle!
Klem Monica

3 kommentarer:

 1. Grattulerer så mye med overstått.
  Heldig som fikk så mye fint.
  Likte godt de koppene.
  Ha en god natt:)

  SvarSlett
 2. Grattis med overstått og takk for i går.
  Alltid like koselig å komme på besøk til deg, Monica. Og veldig kjekt å høre at gaven falt i smak, nå vet du hva dine vertinnegaver kommer til å bestå av fremover..

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. Takk, takk!
  Ja Sissel gaven var helt perfekt og helt min stil! Ja da gleder jeg meg til fremtidige vertinnegaver, hehe. Alltid kjekt å stelle i stand besøk.
  Klem.

  SvarSlett