torsdag 4. juli 2013

Frihet er ferie


Uff jeg har vært skikkelig elendig på å blogge på en stund nå. Må si at studentlivet er ikke en dans på roser, spesielt ikke i eksamensperioder. Da er det kun lesing som står i fokus og alt annet blir lagt til side, med andre ord: husarbeid hoper seg opp, vaskerommet er så fullt at man må måke seg frem til vaskemaskinen og det går mye i ferdigmat for mor har ikke tid til annet enn å lese, lese lese.

Men ferien er her nå, og herlighet hvor deilig det er med ferie! Endelig tid til å komme litt ajour med ting her hjemme. Så nå er boden ryddet, rensket og shinet og en hel handlevogn med klær er gitt bort til fretex, og når jeg sier handlevogn mener jeg en full handlevogn med haug på!! Gulv er rene og støv er tørket, kleshaugen på vaskerommet ser ikke ut til å krympe mye, men, men.

Og så er det endelig tid til bloggen. Har tenkt mye på den, og bildene fra dagens innlegg er fra april mener jeg, og viser litt av gavene jeg fikk til bursdagen min.
Denne herligheten av en lysestake fra Ferm Living fikk jeg av min bror og hans familie.Den har stått på ønskelisten lenge, ubehandlet tre passer perfekt til det hvite.Av litt av pengene jeg fikk av mamma og besteforeldrene mine kjøpte jeg to kubus one byLassen. 


Og av resten av pengene jeg fikk ble det ny tattovering :) Ikke så lett å se på bilde, men den er på innsiden av venstre overarm og er en lilje med en kolibri.

Sommeren går nok rolig for seg for oss, bare være hjemme og på hytten, og muligens en liten bilferie.

Ha en fin dag..

Klem Monica S.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar