tirsdag 5. mars 2013

Litt smått...

Den siste tiden har det vært en del sykdom her hos oss.. Det begynte med Leon natt til forrige søndag, så ble det Remi sin tur, og på fredag var det min tur. Var til legen i dag og ble satt på en kur med antibiotika så nå skal jeg bli frisk som en fisk igjen :)

En dag i forrige uke hadde Leon laget noe til sin kjære mor i barnehagen, nemlig dette båndet av neonrosa perler. Siden neonrosa er skikkelig hot for tiden synes jeg dette var veldig gøy, så nå henger det til pynt i stuen.Har ikke vært så mye tid med Leon siden jeg ble syk, men han har heldigvis kost seg med kjekke besteforeldre på hytten. Kjenner at jeg savner han godt nå og gleder meg til å hente han i barnehagen i morgen.


Ellers har jeg forelsket meg skikkelig i disse urbania husene fra Kahler.
De gir utrolig koselig lys og håper å få samlet hele byen så den kan pynte opp i tallerkenhyllen min, men foreløpig er det utsolgt overalt så krysser fingrene for at de snart er i salg igjen.

Så har vi ordnet litt på kjøkkenet. Før hadde vi et gammelt klaffebord, med det var så utrolig upraktisk så det har nå fått plass på altanen og et nytt ble handlet på IKEA for en billig penge. Mye bedre plass og lettere å plassere tre personer rundt.
Har også fått en ny fjøl i samlingen min:) Denne fjølen er i bambus og er designet av Susanne Schjerning for Rikki Tikki. Syns den var utrolig lekker med det trykket og i tillegg var jeg heldig å finne den på salg.Håper alle får en frisk og fin uke.

Klem Monica S.

2 kommentarer:

 1. Gost å være frisk igjen :)

  Du har vunnet i min giveaway!
  Hva er adr di?
  Mvh Manuela

  SvarSlett
 2. Så fine bilder.
  Tenker du ble glad for det rosa kjedet:)
  De husene var kjempesøte :)
  Har laget ett bånd med to kroker og fire ringer. Se innom min Blogshop om du skulle være interessert :)
  Hjemme med syk Frida i dag jeg.
  Vi ønsker deg en god bedring :)

  SvarSlett