tirsdag 12. oktober 2010

Frihet til å friske opp et fristed







I sommer satte vi igang med det store prosjektet å pusse opp hytten vår i Øygarden. Både jeg og mamma har mast i mange år om å få lov å male veggene som var røde med trekvitt brystpanel hvite, men har ikke fått gjennomslag av pappa... Men det virker som interiørdillaen kan snike seg innpå hvem som helst for tiden, til og med en viljesterk mann på over 50 år. Det begynte vel med at tanten og onkelen min som har hytte rett nedenfor oss malte panelen i taket og på vegger hvitt i sin hytte, noe som ble super fint. Pappa har alltid hatt litt problemer med å se ting for seg før det fysisk er der, så da han så hvor fint tante og onkel fikk det gikk han tilslutt med på å male. JIPPI!!



Med god hjelp fra nettopp tante og onkel(applaus til de) ble tak, vegger og dører malt i en nydelig hvitfarge. Det ble kanon fint! Det ble så fint at til og med pappa så at kjøkkenet ikke lenger stod i stil med resten av hytten så vi måtte rett og slett pusse opp det og i samme slengen. Jeg ble veldig inspirert av alt det nye og tok på meg en stor ryggsekk og reiste på ikea for å kjøpe metervis med stoff til å sy nye gardiner av.



Nå er alt klart og vi er så utrolig fornøyd alle sammen, vi kan ikke se oss mett på de fine omgivelsene våre der ute i vårt herlige fristed.

3 kommentarer:

  1. Hurra for begge sine fantastiske tanter og onkler!!! Det ble kjempefint på hytten nå, så gleder oss til å få se det nå som det er ferdig. Bare synd at dere ikke skal ut der i helgen

    Klem

    SvarSlett
  2. Hei vennen!!

    Det ligger en velfortjent award til deg på bloggen min!!!

    Ha en fin kveld!

    KLEM!!!!

    SvarSlett
  3. Så flott det er blitt :)) Dere har vært kjempeflinke. Veldig bra at pappaen gikk med på det til slutt ;D

    SvarSlett