fredag 23. september 2011

Frihet i vinterhagen.

For en god stund siden skrev jeg i et innlegg at jeg holdt på å pusse opp vinterhagen og lovte bilder når den var ferdig.
Den er ikke helt ferdig enda, har ikke malt området utenfor soverommet enda og har heller ikke fått flislagt gulvet. Meeeen alt til sin tid, forhåpentligvis er det helt ferdig neste sommer. Men kan jo vise bilder av hvordan det ser ut akkurat nå.


Før var veggene noenlunde lilla og rosa, ikke særlig lekkert kan dere tro. Det var ikke særlig lett å få malingen til å sitte på de glatte platene, men det gikk veien tilslutt.


Sittegruppen blir nok malt hvit etterhvert den også og den skal få nye trekk i lin. Tror nok vi ønsker oss et litt høyere bord også, da blir det litt mer behagelig å sitte der å spise om vi griller.

Ellers er det fredag i dag og meg og Leon har kost oss med taco og godteri til barne-tv. Min kjære er i studio og spiller inn album med bandet sitt i disse dager så han har vært opptatt frem til leggetid for tiden, men neste uke er alt tilbake til normalen og det skal bli godt å slappe av litt igjen.

Ha en fin fredag og god helg alle sammen.
Klem Monica.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar