tirsdag 7. desember 2010

Frihet til å mimre litt om julen i fjor

I fjor var første året siden jeg flyttet hjemme fra at jeg hadde stor nok leilighet til å ha et ordentlig og ekte juletre. Jeg kjøpte leiligheten våren 2009 og flyttet inn om sommeren etter litt oppussing. Det var utrolig stas å kjøpe juletre på parkeringen i borettslaget og ta det inn i mitt eget hjem å pynte det med min egen pynt som enten er samlet eller laget etter min smak.
Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og fikk mye skryt for treet mitt, det måtte stå i sofahjørnet siden Leon bare var ett år da og veldig interessert i alt nytt.

Treet var mye vakrere og høyere i virkeligheten enn på bildet, jeg er heldig og har ekstra høy takhøyde i leiligheten.


Men dessverre tålte ikke treet så godt den tørre luften fra radiatorvarmen, det sluttet å ta til seg vann og visnet hen. Her ser du pappa som støvsuger treet helt rent for nåler. Pappa sier at i år må jeg kjøpe furu hvis jeg skal ha et tre som tåler å stå i leiligheten, jeg er ikke så begeistret for furu, og syns edelgran kan bli dyrt... Kanskje dere har noen tips??

Klem Monica

5 kommentarer:

 1. Vi har falskt juletre, men det er pga at min mor er så allergisk. Anbefaler å spandre litt på det om du velger falskt, for da får du et ganske så troverdig et og så sparer du inn alle juletre-kjøpene i mange år fremover..
  Eneste jeg savner et ekte, er lukten, men det får heller våge seg :)

  Klemmeklem fra Milla

  SvarSlett
 2. skulle vært et "med" i siste seting ;))

  SvarSlett
 3. hehehe bare skrivefeil på meg i dag ;D
  Jaja. Lykke til med juletre-jakten :)

  SvarSlett
 4. Jeg har lenge vurdert å skaffe falskt juletre, men jeg er veldig opptatt av den tradisjonen å gå å kjøpe juletre hvert år og kjenne den deilige lukten fra granbar. Men jeg har bestemt meg for å gjøre som pappa sier og kjøpe furu i år, har sett på noen fine furuer som juletremannen har så da skal jeg kjøpe det i morgen:)

  SvarSlett