onsdag 21. desember 2011

Frihet til å gå julen i møte.

Ja nå kommer julen mot oss i en rasende fart. Jeg hadde en million ting jeg skulle ha gjort, men må innse at jeg ikke kommer i mål. Jeg tar det ikke som et nederlag fordi jeg vet at jeg ikke er alene. Men så har jeg også en god grunn, jeg har jo klart å bli syk selvfølgelig. Så her sitter jeg å snufser og hoster og eter på penicillin og føler meg ganske så elendig..
Men de viktigste tingene er heldigvis på plass og det aller viktigste er vel kanskje juletreet. Det pyntet vi på søndag og vi er alle veldig stolte av det.Vi syns det er helt perfekt, men min kjære syns vi måtte ha litt mer glitter og litt fler av noen kuler jeg kjøpte tidligere i desember.
Så da bar det avsted rett bort på senteret for å finne mer, der fikk vi tak i mer glitter og heldigvis hadde de fler av de vakre kulene. Men vi fikk med oss en liten skatt til, en ting som jeg syns er noe av det vakreste jeg har sett, nemlig en fem-armet lysestake i fattigmannssølv.


Er den ikke nydelig?? Og til den nette sum av 199 kr!! Den var på søndagstilbud og hadde egentlig kostet 699!! Den er bare sååå utrolig flott og nå angrer jeg bare på at jeg ikke kjøpte to, Remi poengterte med en gang den kom på bordet at det hadde vært tøft med to stykk, spesielt når vi har langbord. Men de var dessverre tom når jeg kom tilbake.Bildet over viser kulene som ble kjøpt nye i år og Remi sin personlige favoritt av all pynten på treet. 
Vi har veldig mye hvit julepynt både på treet og ellers. Det er noe med det hvite og rene som minner om høytid og julen er jo så absolutt en høytid. Men alltid med små hint av rødt her og der for å få den rette julefølelsen.
Foreløpig er det hvitt på bakken her hos oss og vi tør nesten håpe på hvit jul. Dette blir nok det siste innlegget før jul, så blir det nok et nytt innlegg i romjulen om hvilke gaver som lurte under treet i år.

Så da vil jeg gjerne ønske mine lesere en magisk jul.
Klem Monica. 

3 kommentarer:

 1. Elsket lysestaken jeg og. Hvor fant du den? Har sett meg ut en veldig fin fra villeroy boch (?) men den koster 899. Litt for dyrt for min del. Denne her lignet jo.
  Hilsen Mari Anne ;)

  SvarSlett
 2. Hei Mari Anne!

  Sant lysestaken var lekker!! Jeg kjøpte den på en butikk som heter Soria Moria på Vestkanten senter her i Bergen, de selger mye varer fra black design så mulig du finner den på en lignende butikk..

  Hilsen Monica.

  SvarSlett
 3. Hei, jeg har kjøpt samme lysestake på Løiten lys til 349, de har enda.

  Mvh Helene

  SvarSlett