tirsdag 22. november 2011

Frihet og litt fiksing

For en liten stund siden hadde vi en liten opprydding i heimen og fikk kastet en del ting og tang vi ikke hadde bruk for lenger. Sånn er det når man bor i en blokk hvor man er så heldig at det blir satt opp kontainere i ny og ne så man kan bli kvitt litt gammelt skrap. En av tingene vi kastet var et eikebord som vi fikk av foreldrene mine. Det var litt for stort til vår salong i tillegg til at det var sprukket på to steder på grunn av en glassplate i midten. Men glassplaten beholdt vi for den passet jo perfekt oppå kommoden på soverommet vårt.



Under glassplaten har jeg lagt et bilde av meg og min kjære og en skjønn nupperelle-duk som er arvet av farmoren min. Bildet av meg og Remi ble tatt hos fotograf på bryllupsdagen til Remi sin mamma.



Veldig greit med pynt som ikke trengs å flyttes på når man tørker støv.



Denne lille artige hodeskallen er opprinnelig et smykke fra cubus, men det knakk i ringen hvor kjedet var trekt igjennom så nå fungerer det som pynt på kommoden i stedet.

Ha en fin uke alle sammen. Her leses det iherdig til mine to siste eksamener i kjemi/biokjemi og klinisk innføringskurs. Ikke lenge til juleferie og julekos nå.

Klem Monica.

2 kommentarer:

  1. Kjempefint med pynt under glassplate.
    Kunne godt tenkt meg det her og, så fikk den ligge ifred for unger og bikkjer:)
    Ser ut til å være ett fint bilde av dere.
    Lykke til med eksamenene.

    SvarSlett
  2. stili:) flink du e Monica:) !

    SvarSlett