onsdag 8. juni 2011

Frihet til å ta det man har... Og gjøre det bedre.

Jeg er ikke noe fan av å kaste ting bare fordi det ikke passer inn, spesielt møbler. Min kjære hadde en kommode som kræsjet helt med den stilen vi har i leiligheten, noe pen var den heller ikke, men vi trenger den veldig til å ha klær i på soverommet. Så da var det bar en ting å gjøre og det var å ta frem malerkosten for ufin bøkefiner skulle blir vakker og skinnende hvit med nye knotter.Sånn så den ut før. Jeg måtte selvfølgelig tyvstarte litt før jeg tok bilde. Originalt var det noen fæle sennepsgule håndtak på, de ble selvfølgelig fjernet og de innerste hullene ble sparklet igjen. Her har jeg prøvd ut de nye hvite knottene litt, kunne ikke dy meg, hehe.Her er det ferdige resultatet, ganske fint syns jeg, hvertfall med tanke på hvordan den så ut.
Jeg pusset den først litt med sandpapir, så brukte jeg en heftgrunn fra Jotun beregnet på glatte overflater. Den var kjempegod, overmalbar etter bare to timer og den var vannbasert så da har man muligheten til å bli ferdig med et maleprosjekt på en dag, noe som passer meg ypperlig. Jeg malte tre strøk med grunning og et strøk med hvit emaljelakk til slutt. Knottene kjøpte jeg for en billig penge på IKEA, 9 kr for seks stk.

Ha en fin kveld folkens!
Klem Monica.

3 kommentarer:

 1. Flinkisen!

  Jeg blir så imponert over dere som bare hiver dere over malerkostene... Har så mange maleprosjekter, men kommer jo aldri i gang...

  Hytten i helgen eller?

  Klem

  SvarSlett
 2. Flink og flink, bare man har godt utstyr og god maling så går det så kjapt og greit atte :) Så det er jo bare å begynne ;)

  Nei ikke noe hytte på oss til helgen. Leon skal til farmor og vi skal feire bursdagen til Remis bror. Så må vi få gjort unna litt husarbeid..

  Klem.

  SvarSlett
 3. Plutselig passet den inn :)

  Jeg har en del prosjekter som venter på meg, men må få unne de store først ;)

  God helg turtelduer.

  Klem fra Milla

  SvarSlett