fredag 25. januar 2013

Frihet og fredag

God fredag alle sammen! Tenkte å slenge inn et kjapt innlegg mens gutta spiller Skylander Giants.
De fleste har fått med seg at vi har en sort mopsegutt i heimen, Doffen. Men i det siste har vi også vært så heldig å få låne mopsejenta til svigermor. Søte Lotte på bildet under. Hun ligger for det meste å sover hele dagen, men når hun er våken har hun utallige artige uttrykk i ansiktet, var heldig å få knipset et av de i går kveld. Søt eller hva?
Ting bytter stadig plass og det er alltid noen ideer på lur. Har kastet meg på skinnbelte-trenden jeg og.Min samling av Elle Decoration i en fin bunke med skinnbelte rundt. Jeg hadde bare flettebelte tilgjengelig, men syns det funket det og. Trenger jo ikke å følge trenden slavisk heller... eller hva?Matcher fint med min fine Holmegaard lykt.
Til slutt må jeg vise enda en julegave. Et utrolig kult uglebilde! Det fikk jeg av min kusine Sissel og hennes familie, hennes blogg ``En Tid For Alt`` finner du i bloggrullen min på venstre side. Er skikkelig fornøyd med dette bildet, men det var ikke bare bare å få det rammet inn så passepartout måtte bestilles på mål til å passe både bildet og den eneste rammen tilgjengelig som kunne passe. Rammen skal riktignok spraylakkes hvit, men så lang har jeg ikke kommet enda. Ble kult på bokhyllen uansett.God helg folkens!

Klem Monica S.

2 kommentarer:

 1. Så søt da.
  Hunder er bare fantastiske. Hva var vel livet uten?
  Kult med det skinnbeltet:)
  Ønsker deg og dine en strålende helg!

  SvarSlett
 2. Herligste vofsen...

  Og så kjekt at bildet falt i smak, skjønner at jeg har en utfordring når det gjelder bildet mitt. Hvor bestilte du passepartoutet? Kjekt å vite hvis jeg skal ramme inn mitt bilde også.

  Ha en fin helg, vennen!!

  SvarSlett