onsdag 1. september 2010

Frihet til å gi ting en liten piff


Det å skape seg selv drømmehjemmet tar tid og mye innsats og det å møblere et hjem med vakre møbler er ganske så kostbart i tillegg. For litt over et år siden kjøpte jeg leiligheten jeg bor i nå og ennå er ikke alt helt på stell. Siden jeg solgte den forrige leiligheten min med alle møblene fikk jeg mamma og pappas sofa siden de ville ha seg en ny. Sofaen jeg arvet er utrolig god å sitte og ligge i, men den er ikke særlig pen å se på og passet ikke akkurat inn i min stil og stue. Men alt kan jo piffes opp litt så jeg kjøpte metervare på ikea og sydde nytt trekk til den gamle sofaen.

Så nå står den i stuen som et lite moderne kunstverk.

Man trenger ikke alltid å kjøpe nye ting for å få det fint rundt seg, med et kreativt sinn kan alt forvandles til de flotteste ting, ting som du vil bry deg om og sette pris på fordi du har lagt arbeid i dem.

For meg er det viktig å skape et fint hjem med god atmossfære til meg og sønnen min, jeg vil ha et hjem som stimulerer kreativiteten og har derfor omgitt oss med skarpe farger.


3 kommentarer:

 1. Jeg synes at du har fått deg et fint hjem jeg...Hvorfor er ikke alle de fine putene dine med på bilde, vennen??

  Gleder meg til vi skal reise i morgen, vi to skal nok finne mange gøye butikker vi..

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Takk Sissel! Jo grunnen til at de fine putene ikke var med på bildet er at de fotograferes ikke så bra. Med alle putene i var det vanskelig å se fasongen på sofaen.
  Gleder meg veldig til vi reiser i dag, håper vi gjør noen kupp på markedet.

  Takk for kommentn Camilla, kjekt å vite at jeg kan inspirere andre:)

  SvarSlett