torsdag 1. november 2012

Frihet i farta.

Her kommer et innlegg i farta! I det siste har det bare blitt litt korte innlegg blogget fra mobilen så i dag tenkte jeg å blogge et litt lengre innlegg siden jeg hadde litt tid til overs.
Har vært veldig travelt idet siste og lite tid til bloggen, men sånn er det når man har mange jern i ilden. Eksamensrushet er i full gang og mesteparten av min tid går til lesing. Men det skvises inn litt tid til diverse andre sysler også.Vi her i huset synes at hjemmelagde julegaver er vel så stas som butikk-kjøpte, så vi har begynt litt i det små med å lage noe enkelt som ikke tar for mye tid. Stempelpute og stempel ble handlet for en billig penge på søstrene grene og så var det bare å stemple i vei for Leon, som forresten har blitt fire år siden forrige innlegg :)


Ingenting å si på resultatet! Ble riktig så kult og ganske trendy når det kom i ramme ikke sant?
Mor ble også litt stemplegal og gikk løs på kjøkkentrappen, den var slitt og ikke så fin lenger så det kom seg med litt stjerner.


Ble litt inspirert av min venninne Therese og har laget fine treperle-bordskånere selv som jeg skal gi bort i julegaver :)


Har også mekket en liten vimpelrekke av hyssing og washitape som jeg har sett menge andre bloggere har gjort. Her på dette bilde kan man også se at vi har fått ordentlige gardiner i stuen gitt! Oversikts bilde må komme senere for i skrivende stund er stuen fullstendig kaos. Vi holder på med litt oppussing her, den grønne veggen i stuen skal males hvit i kveld! Weee som jeg gleder meg :)


Nå man har på seg et eksamenspress så må man unne seg noe fint innimellom når man har gjort en god innsats. Jeg har unnet meg den fantastisk fine isskrapen RIM fra Scandinavian Surface og et fint hjerteoppheng til kjøkkenhåndkle. Begge tingene er kjøpt på nydelige Hjertholm på Galleriet her i Bergen.Så er jeg jo så svak for disse uroene de selger på Søstrene Grene. Fant nylig denne fine i høstmotiv.


Laget av vakker papir i brunt og gull.


Kommer tilbake med bilder av en ferdigmalt stue snart!

Ha en fin kveld!
Klem Monica.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar