mandag 16. januar 2012

Frihet på fridagen

God Mandag alle sammen!! Mandag er fridagen min dette semester så da må den nytes og utnyttes til det fulle. Så da blir det ofte litt ekstra hvile om jeg trenger det, eller lesing på pensum eller husarbeid. Men i dag nyttes litt av tiden til blogging. Er ikke alltid så mye tid til bloggen, men i dag må jeg bare benytte meg av sjansen til å komme med et innlegg. 
Husker dere denne(bildet under)?


Jess den fantastiske lampen fra mamma og pappa er endelig kommet på plass over spisebordet!! Det ble så fint og vi er så fornøyde med den! Den gir et fantastisk lys og gir en fin kontrast til møblene.


Så har jeg ryddet litt i tallerkenhyllen. Tatt vekk litt dill og dall. Ble liksom så lei av å ha allslags nips stående over alt så nå er mye nips fjernet og plassert inn i skap og skuffer. Kan bli litt for mye av det gode av og til, spesielt hvis man bare bor i en leilighet som fort kan bli litt trang av alt som skal stå fremme til beskuelse.


I år har vi nemlig tatt den avgjørelsen om at det må skje litt forandringer i heimen. Det første som står på listen er nytt klesskap i gangen. Foreløpig er det jo bare knagger til jakkene og det ser bare så utrolig rotete ut, så da er det bedre å få de gjemt bak skapdører så ting ser litt mer ryddig ut. 
Andre ting er feks å male den grønne veggen hvit for et litt lysere og mer åpent preg. Så ønsker vi oss et vitrineskap, men da må vi selge litt møbler først. Men vi får se hvordan utviklingen blir.

Ha en fin uke alle sammen.
Klem Monica.

3 kommentarer:

 1. Kose deg med fridagen :)

  Måtte den være like strålende som du!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei
  Kul lampe

  mhv: Karina♥
  (http://karinathatsme.blogspot.com/)

  SvarSlett
 3. *mvh:Karina♥
  (http://karinathatsme.blogspot.com/)

  SvarSlett