søndag 24. februar 2013

Søndag

Våknet til en solfylt søndag her i Bergen i dag! Kanskje er våren endelig på vei!
Denne dagen skulle egentlig tilbringes i bursdagsselskap, men lille Leon har fått feber og må nok bli hjemme. Så da blir det bare jeg som drar alene..



Kjøpte tulipaner i går, ble bare en liten bukett, men den passet fint i vasen selvom. Elsker den sarte rosa fargen, kan bli litt mye hvitt for tiden så da er det fint med litt farger.



I dag er det et fantastisk lys i stuen, så da måtte jeg selvsagt frem med kameraet å ta litt bilder. Blomster er kanskje det motivet som er lettest å ta bilder av, bildene blir liksom vakre uansett:)



Fortsatt god søndag til dere!

Klem fra Monica S.

søndag 10. februar 2013

Fastelavn + morsdag!

Gratulerer med morsdag til alle dere flotte mammaer der ute!
Begynner innlegget med å vise min nye herlige vase. Var på kitchn på fredag for å kjøpe morsdags gave til mammaen min da jeg kom over denne herlige vasen fra Poul Pava. Den var på halv pris! Den ble ikke med hjem på fredag, men jeg fikk ikke vasen ut av hodet så jeg fortet meg til butikken på lørdag for å kjøpe den.


Åååå jeg er så glad så glad! Syns den er så fin og litt av et kupp.



Måtte selvsagt ha blomster til vasen. Det ble fargerike roser fra coop som var på tilbud.




Leon kom hjem fra barnehagen på fredag med både fastelavnsris og et søtt morsdagskort.




Et nydelig hjerte med masse paljetter.



Morsdagsgaven fra min lille gutt var denne flotte telysestaken marimekko fra ittala.


Og en nydelig bukett fargerike tulipaner.



Å være mamma til denne nydelige og herlige gutten er det beste som fins!



Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Monica S.

torsdag 7. februar 2013

Fornøyd gutt.


Jeg har fått med meg at Design Letters av Arne Jakobsen er veldig i skuddet for tiden, noe som passer bra siden vi har en fireåring i hus som er veldig opptatt av bokstaver for tiden. Så da det kom Design Letters sett for barn i melanin måtte selvsagt Leon få kopp med sin bokstav og fat med nesten hele alfabetet på.




Settet ble bestilt på lunehjem.no og det ble raskt levert i posten. Leon ble kjempeglad og takket så mye:) Når settet ikke er i bruk står det til pynt på tallerkenhyllen på kjøkkenet, dekorativt.




Fikk litt lyst på Arne Jakobsen kopper selv, men er tydeligvis veldig vanskelig å oppdrive koppen med M... Så inntil videre får jeg klare meg uten og heller nyte gleden til Leon over sitt fine bokstavfat og kopp.


Ha en fortsatt fin kveld.

Klem Monica S.